torstai 22. elokuuta 2013

a lovely morning


Rakastan aamuisin herätä myöhään, keittää rauhassa kahvia ja tehdä jotain hyvää aamupalaa. Avata koneen, tulla tsekkaamaan blogin sekä sähköpostin ja sen jälkeen selailla wehearttia tai katsella lempparisarjaa. Varsinkin nykyään poikaystävän ollessa armeijassa tästä on tullut mulle tapa ja mun päivä ei ala normaalisti jos pitää hoppuilla heti sängystä suoraan jonnekin. Kuitenkin toisaalta jos mulle sattuis onni kohdalle ja saisin töitä niin tuskin jäis kauheesti aikaa tällaiseen, mutta siihen saakka aion nauttia rauhallisista aamuista. Mitä aamurutiineja teillä on? :)

Heti huomenna kuitenkin jää multa rento aamu väliin, sillä herätyskello piippaa kuuden jälkeen ja puoli kahdeksan maissa poikaystävän äiti tulee hakemaan mut. Ilarilla on nimittäin armeijassa sotilasvala ja me ollaan menossa sinne katsomaan sitä, jännää päästä käymään mm. tuvissa ja nähdä paremmin missä toi toinen puolisko aikansa nykyään viettää. Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Mitä laitat päälle tonne valaan? =) Oon meinaa itekki menossa enkä yhtään tiiä miten tollaseen pitäis pukeutua, vähän hienommin ehkä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattelin laittaa ihan vaan mustat farkut ja jonkun siistimmän yläosan, en missään ihan rönttövaatteissa kehtaa mennä :D

      Poista