torstai 28. marraskuuta 2013

kolme kuvaa


Kuva tältä aamulta, viikon viimeistä työpäivää edeltävä aamu kun istuskelin olkkarin sohvalla aamupala naaman edessä, katselin telkkarista Geronimo Stiltonia ja luin muutaman sivun tän hetken lempparipokkarista. Oon tykästynyt ihan hirveästi nyt pakastemustikoihin, ja oonkin niitä syönyt nyt joka aamu tällä viikolla. Hyvä etten leivänkin päälle tunkenut haha.


Kuva eilisillalta, jolloin sattumalta katsoin ikkunasta ulos ja jäin hetkeksi oikeesti tuijottamaan, koska koko taivas oli aivan pinkki!! Vaikken mikään prinsessatyyppi olekaan, niin kyllä kaikki pinkki silti aina mun huomion kiinnittää ;D


Ja myöskin pari kuvaa lauantailta, jolloin pitkästä aikaa tungin huuliini pinkkiä huulipunaa. Oon itseasiassa tainnut käyttää viimeksi tota samaa huulipunaa kesäkuun alussa mun ylioppilasjuhlissa ja sen jälkeen unohdin ton pitkäksi aikaa. Tykkään hirveesti tosta sävystä, mutta ehkä kuitenkin turhan kesäinen tähän pimeään vuodenaikaan?

Huomenna saan nauttia taas vapaapäivästä, tarkoitus olisi käväistä hakemassa yhdet keikkaliput, tehdä nopea reissu Myllyyn ja sen jälkeen viettää aikaa ihanien tyttöjen kanssa pikkujoulutunnelmissa ;) Illalla pääsen pitkästä aikaa murun kainaloon kun tyyppi ikuisuudelta tuntuneiden parin viikon jälkeen saapuu vihdoin lomille. Koitan palailla tännekin vielä huomenna päivällä, kivaa torstai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti