torstai 26. joulukuuta 2013

christmas cruise

Heippa kaikki! Mä kotiuduin eilen illalla sieltä Viking Linen jouluristeilyltä ja tänään nukuttikin melko pitkään ton laivalla vähän kehnosti nukutun yön jälkeen. Aamuyöllä nimittäin heräsin koska laiva keinui aivan hullun lailla ja mahakin oli kipeä kaiken sen syömisen jälkeen haha. Kuitenkin risteily meni oikein hyvin ja nautittiin olostamme, vaikka kyllä tää taisi meidän osalta olla ensimmäinen ja viimeinen laivajoulu. Ei tuolla vaan saanut samalla tavalla kiinni siitä joulun tunnelmasta ja fiiliksestä, kyllä kotijoulu aina voittaa!

Kuvia ei tullutkaan kamalasti otettua, sillä ilma oli koko reissun ajan tylsän harmaa enkä esimerkiksi ruokapöydässä viitsinyt alkaa kuvailemaan lautasiani, koska istuttiin samassa pöydässä jonkun tuntemattoman pariskunnan kanssa :D Muutama asukuva kuitenkin jäi kameran muistiin, ja aattelin ne nyt kuitenkin tänne heittää.


Shoppailtua tuli myöskin hieman, ja ajattelin esitellä laivaostokset samassa postauksessa joululahjojen kanssa, kun ne tänään samaan aikaan kuvailin. Varmaankin huomenna sitten se postaus ;)

Viettäkää mukava Tapaninpäivä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti