perjantai 17. tammikuuta 2014

snapple

P1160166
P1160170
Eiliset Snapple-mehut Empun kanssa, maistettiin noita ekaa kertaa kun oli niin kivan näköiset pullot :D

Mun tarkoitus on lähteä hetken päästä nopeasti käymään salilla ja illemmalla mennään sitten syömään murun perheen kanssa. Tuntuu etten oo nähnyt poikaystävää ikuisuuksiin, vaikka tosiasiassa on kulunut vaan kaksi viikkoa.. Jokatapauksessa oon iloinen, että tänään saan sen kotiin viikonlopuksi♥ Muutenkin nyt viikonloppuna on tiedossa pari kivaa juttua, joista varmaankin huomenna lisää.

Täytyy yrittää nyt viikonlopun aikana saada varastoon edes parit asukuvat, enkä malta odottaa että pääsisin testaamaan uutta kameraa nimenomaan asukuvien ottamisessa! Koitan tulla tännekin moikkailemaan, koska ensi viikolla tosiaan mulla alkaa työt. Aloitan siis hoitamaan parin kuukauden ajan erästä viisivuotiasta pikkuneitiä, joka muuttaa äitinsä kanssa Turkuun siksi aikaa, kun äiti työskentelee yhden leffan tuotantotiimissä täällä. Tytön hoitamisen lisäksi tuun myös luultavasti tekemään joitain pieniä leffaan liittyviä juttuja aina silloin tällöin :)

Aurinkoista perjantaita!♥

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten kivan kuulonen työ!! Mitä kautta sä tollasen sait? :) ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Mäkin odotan innolla :) Se tuli meidän äidin työkaverin serkun tutun tutun kautta ja ilmoitin olevani kiinnostunut, joten aikamoisten mutkien jälkeen mä ton homman sain hehe :D Kiitos hirveesti!! :)

      Poista