maanantai 28. huhtikuuta 2014

ANNIVERSARY

P4250051 P4260078 P4250069 P4260089 P4260090a P4260104 P4260109
Heippa! Taas maanantai ja uuden viikon alku, joka tarkoittaa mun kohdalla kynsihuoltoa ja vappusuunnitelmien tekoa. Palataan kuitenkin taaksepäin viikonloppuun, tarkemmin ottaen perjantaihin sekä lauantai aamuun, joka meillä kului vähän spesiaalimmissa merkeissä kuin normaalisti.

Meillä oli poikaystävän kanssa vuosipäivä viime viikon torstaina, ja vaikkei oikeana päivänä armeijan takia pystyttykään sitä juhlistamaan, niin perjantaina siihen oli mahdollisuus ja halusinkin yllättää muruni jollain. Sain neljän aikaan perjantaina nimittäin päähäni varata meille huoneen Sokos Hotel Caribiasta, jotta päästäisin rentoutumaan kylpylään ja nauttimaan hotelliaamupalasta ihan rauhassa kahdestaan. Mun yllätys onnistuikin melko hyvin, vaikka toi toinen kyllä jo arvas aika nopeasti minkä tyyppistä yllätystä oli kyseessä kun mun pikkuveli kuskasi meidät Caribian pihaan puoli kuuden maissa. Onneksi yllätys oli kuitenkin mieluisa ja saatiinkin viettää kunnon laatuaikaa yhdessä porealtaissa ja liukumäissä hengaillen sekä jättileveässä sängyssä hotellilakanoissa nukkuen. Aamupalalla oli muuten jopa suklaaputous, johon sai dippailla tuoreita hedelmiä ja vaahtokarkkeja, nam!!

Musta olis hauska kuulla myös teidän tarinoita, miten te olette yllättäneet seurustelukumppaneitanne tai viettäneet vuosipäiviä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti