maanantai 14. huhtikuuta 2014

BLOGGERS INSPIRATION DAY

Lauantaiaamulla yhdeksältä me hypättiin Saran kanssa junaan kohti Helsinkiä ja siellä Indiedaysin järjestämään Inspiration Day tapahtumaan Kanavarantaan. Ispiration Day järjestettiin nyt toista kertaa, ja paikkana oli Ravintola Sipulin talvipuutarha, ihanan avara ja valoisa paikka jossa riitti luonnonvaloa noinkin pilvisenä päivänä ihan riittämiin. Valmistautukaa kunnon kuvapommiin!

P4122311 P4122329 P4122334
Me saavuttiin Saran kanssa paikalle hyvissä ajoin kylmästä tutisten, sillä oltiin kävelty rautatieasemalta tonne tapahtumapaikalle hirveässä tuulessa. Kumpikaan ei ollut tajunnut ottaa kovin lämmintä vaatetta mukaan :D Kuitenkin hengissä paikalle päästyämme saatiin kyltit joissa luki blogin nimi, heitettiin takit narikkaan ja lähdettiin kiertelemään.
P4122340
Heti sisääntulon edessä törmättiin tarjoilupöytään, joka notkui skumppaa, siideriä, viiniä ja pikkutarjoiluja. Noita pikkutarjoiluja valitettavasti ei ehditty maistamaan ollenkaan, koska kun ei heti aluksi käyty niihin kiinni niin varsinkin suolaiset oli menneet kaupaksi jo nopeasti. Todella hyvin oli kuitenkin tarjoiluista ja juomingeista huolehdittu yleisesti, sillä tilan molemmissa päissä oli tuo tarjoilupöytä ja mukavat tarjoilijat kaatamassa juotavia :)
P4122347 P4122349 P4122351
Koko alue oli täynnä yhteistyökumppaneiden ständejä, joissa riitti kyllä katseltavaa! Lähes jokaisella pisteellä oli myös käynnissä jokin kilpailu, arvonta tai muu aktiviteetti, joten aika ei todellakaan käynyt pitkäksi tuolla. Muutaman yhteistyöpostauksenkin tuo tapahtuma poiki meille osallistuneille, mutta niistä lisää myöhemmin!
P4122355 P4122357
Instumentariumin pisteellä oli esillä kevään ja kesän aurinkolasitrendejä, ja niistäkin on postausta tulossa vielä erikseen.
P4122362 P4122372
Upeita kelloja Timanttisten ständillä! Osallistuttiin myös kilpailuun jossa voi voittaa itselleen valitsemansa kellon, toi keltainen olis ihana kesällä!
P4122378
Huomasin ettei tullut postaukseen yhtään kuvia niiltä luennoilta joissa myös päivän aikana käytiin. Jokatapauksessa käytiin siis kuuntelemassa valokuvaaja Damian McGillicuddyn vinkkejä parempien kuvien ottamiseen, sekä istuttiin blogitunnilla kuulemassa bloggaajien kertomuksia blogin kehittämisestä ja suosiosta. Todella mielenkiintoisia luentoja olisi ollut tarjolla muitakin, mutta aika ei riittänyt ihan kaikkiin, ehkä ensi kerralla? :)
P4122458
Vallilan piste oli ihanan värikäs! Kuvissa vilahtaneiden yhteistyökumppaneiden lisäksi paikalla oli myös Cloetta, Rela, L'Oreal, Lumene, Björn Borg, Viaplay, Asus sekä Olympus.
P4122483Päälle päätyi uudet ihanan rennot leopardihousut ja valkoinen paita, eli melko simppelillä vaatetuksella pärjättiin oikein hyvin.

Tapahtuman loputtua neljän aikaan me kipitettiin takaisin keskustaan, nälkäisinä napattiin superterveelliset ateriat Mäkkäristä kainaloon ja väsyneinä mutta onnellisena päästiin ruokien ja tapahtumasta saatujen goodie bagien kanssa junaan lepuuttamaan jalkoja. Ilta jatkui Turun päässä vielä aamuyöhön saakka kaverin synttäreitä juhliessa, joten väsymys vei tästä neidistä eilen voiton ja päätin suosiolla jättää tämän kilometripostauksen tälle päivälle.

Päivä oli juuri niin mahtava kuin etukäteen arveltiinkin, ja maailman isoin kiitos Saralle, joka mut pyysi mukaan, sekä Indiedaysille ihanan päivän järjestämisestä! Palaillaan huomenna lauantain asukuvien kera :)

Ps. Paikalla luennoinut Axl Smith pyysi meitä bloggaajia jakamaan yksinoikeudella ennen muita hänen uuden sinkkunsa, joten tässäpä siis Mad F*cking Crazy, olkaa hyvät ;)

6 kommenttia:

 1. Mistä ostit noin ihanat leopardihousut?
  -Lotta

  VastaaPoista
 2. Mä oon kuolannu just tollasia housuja PITKÄÄÄN! tahdon myös :( muutenkin tosi kiva asu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joovai, kyl niit varmaan on viel Cubuksessa joten sielt vaan hakemaan ;) Kiitti murunen ♥

   Poista
 3. pääsikö tuonne ketä vain vai oliko tuonne kutsuttu vain bloggaajia? :)

  VastaaPoista
 4. Kyseessä oli kutsuvierastilaisuus ja paikalla oli ainoastaan bloggaajia :-)

  VastaaPoista