torstai 24. huhtikuuta 2014

INSTRUMENTARIUMIN PISTEELLÄ

P4122357 Päästiin Indiedays Inspiration Dayssä tutustumaan Instrumentariumin pisteellä kevään ja kesän silmälasi- sekä aurinkolasitrendeihin, ja sovittelemaan kehyksiä myös itse. Paikan päällä oli asiantuntijoita avustamassa meitä bloggaajia löytämään itsellemme sopivia kehyksiä, ja kertomassa tämänhetkisistä trendeistä. Yhteistyön tiimoilta saatiin myös kuvauttaa itsemme kaksien kehysten kanssa, ja teidän lukijoiden on nyt mahdollisuus äänestää omaa suosikkikuvaanne TÄÄLLÄ , jossa myös äänestäneiden kesken on mahdollisuus voittaa 179€ arvoinen lahjakortti Instrumentariumin silmä- tai aurinkolasivalikoimaan. Ei paha, eikö vain! Alla näette mun valitsemat kaksi kehystä: 
page Ensimmäiseksi heitin päähäni heti aurinkolasiseinältä silmiini osuneet pyöreämmät aurinkolasit. Noissa oli mun mielestä jotain hauskaa tummissa sangoissaan ja metallisessa yksityiskohdassa nenällä. Instrun pisteellä esillä olevista aurinkolaseista kyllä näkyi kevään ja tulevan kesän kaksi isointa aurinkolasitrendiä; suuret kissamaiset lasit sekä pyöreämmät ja pilottihenkiset kehykset. Myös metallisia osia kehyksissä näkyi mielestäni aurinkolaisessa aikaisempia vuosia enemmän.

Toinen kehysvalintani olikin silmälasiseinältä. Itsekin rillipäänä tiedän, miten iso merkitys silmälasien käyttömykavuudelle on niiden istuvuudella ja mallilla, joten valitsin kuvaan päähäni hyvin istuvat, harmahtavat kehykset. Noi lasit tuntuivat omassa päässä oikein hyviltä, ja niissä oli vielä jujuna kuvasta piiloon jääneet värilliset sangat. Silmälaseissa on vahvasti esillä tulevana kautena värit, ja ne piristävätkin olemusta ja tuovat kasvoille ihan eri tavalla hehkua kuin ne perusmustat tai ruskeat kehykset. Ei sillä, että niissä perusväreissäkään vikaa olisi, klassiset värit ovat aina muodissa!

Mitäs mieltä siellä ollaan mun kehysvalinnoista? Jos jollain siellä on hakusessa uudet silmä- tai aurinkolasit niin kurkatkaa ihmeessä Instrumentariumin nettisivuilta heidän valikoimaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti