torstai 10. huhtikuuta 2014

LIGHT COLORS

P4091876 P4091857 P4091877 P4091902 P4091913
aurinkolasit Ray Ban, bleiseri Spirit Store, paita H&M, housut Gina Tricot, kengät Converse

Eilen valitsin aurinkoisen päivän kunniaksi päälle kokonaan vaaleansävyisen asun. Vaikka itse kokonaisuudesta tykkäänkin, niin jostain syystä en tuntenut oloani yhtään omaksi itsekseni kokovaaleassa asussa. Voiskohan johtua siitä menneen talven piiitkästä mustaanpukeutumiskaudesta johon ehti jo tottua :D Varmaa on kuitenkin se, että mä tahdon haalia kaappiini nyt kesää kohti enemmän ihania vaaleita sävyjä sekä pastellivärejä.

Tokassa kuvassa muuten näkyy aika hyvin mun nykyinen hiustenvärini. Juurikasvu alkaa olla jo todella pitkä, mutta viimeksi hiuksia värjätessä juuri kampaajan kanssa puhuttiin, että kun oma väri alkaa paremmin erottua niin alkaa koko hiukset näyttää liukuvärjätyiltä, ja niinhän siinä on käynytkin. Ainakaan kesää ennen en ajatellut hiusten värille mitään tehdä, koska aurinko niitä kuitenkin vaalentaa. Sen jälkeen oonkin miettinyt, että kasvatanko oman värin kokonaan takaisin, vai ryhdynkö taas värjäyskierteeseen... Onneksi on vielä aikaa miettiä!

2 kommenttia:

  1. Ompas sun hiuksen ihan täydellisen väriset!! <3 Asukin on kiva, mä en ite osais olla noin vaaleessa ku pukeudun niin usein pääasiassa mustaan kera pienen väripilkun, kivae että joku osaa!! :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos! :) Ja mullakin on vielä totuttelua näiden kokovaaleiden asujen kanssa niinkuin tekstissä totesinkin, mutta kai nekin pikkuhiljaa alkavat tuntua omalta! :)

      Poista