keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

LUMENE & OLYMPUS @ INSPIRATION DAY

Yksi Indiedays Inspiration Day-bloggaajapäivän yhteistyökumppaneista oli Lumene, joka yhdessä Olympuksen kanssa järjesti tapahtuman osallistujille ensin meikkauksen, ja sitten kuvauksen.

P4122389
Ensin päästiin Lumenen pisteellä ammattimeikkaajien käsittelyyn, jossa korjailtiin ja paranneltiin meikkiä Lumenen tuotteilla. Saatiin myös valokynät kokeiluun Lumenelta, ja sitä kerkesinkin jo kerran kotona testaamaan. Ihan mahtava tuote omasta mielestä, varsinkin kun en ole koskaan aiemmin valokynää omistanut, joten siitä iso plus!
P4122392
Mun kasvoille meikkaaja laittoi hieman peiteväriä silmänalusiin, luomiväriä alaluomille ja huulipunaa. Meikkaajan mukaan mun silmien muotoon sopii hyvin tuo luomivärin laittaminen alaluomelle, mutta tottumattomana näytin omasta mielestä kummalliselta :D Oli kuitenkin hauskaa päästä ammattimeikkaajan käsittelyyn ja istahtaa hetkeksi alas laitettavaksi!

Meikkauksen jälkeen meidät lähetettiin eteenpäin Olympuksen pisteelle, jossa valokuvaaja Pauli Siuruainen otti jokaisesta beauty shot-tyylisen kuvan, eli kasvokuvan. Tällaiset tilanteet on muuten kamalia siitä, että kun olisi "pakko" onnistua kuvassa ja jännittää, niin lopulta ei näytäkään yhtään itseltään siinä valmiissa otoksessa, sama juttu kuin aina oli koulukuvien kanssa! :D Lopputuloksen näette jokatapauksessa alla!

LumeneFinland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti