keskiviikko 7. toukokuuta 2014

TIMANTTISET & ICE WATCH

P4122362
Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa pääsin mukaan Indiedaysin ja Timanttisten yhteistyökampanjaan. Käytiin tapahtumaan päästyämme jo heti alussa Timanttisten pisteellä, jossa pöydät notkuivat toinen toistaan upeampia ja kauniimpia kelloja kaikissa mahdollisissa väreissä. Pääsin tutustumaan erityisesti Ice Watch-kelloihin, joista mukavat ja ammattitaitoiset ammattilaiset kertoivat enemmän ja tutustuttivat kyseiseen kellomerkkiin.
P4122377
Tulevana kesänä ja nyt keväällä kelloissa näkyy selvästi värikkyys, sekä etenkin tänä vuonna ruusukulta on jyrännyt alleen hopeiset sekä kultaiset kellot. Itse kuitenkaan en omista vielä yhtään ruusukultaista korua tai asustetta, joten minun oli helpompi samaistua siihen värikkäämpään kellovalikoimaan, Ice Watcheihin.
P4122372
Saatiin valita mieleisemme väriset kellot, joiden kanssa kuvautimme itsemme. Pohdiskelin jonkin aikaa ihanien värien äärellä, puntaroiden mikä kelloista sopisi päälläni olevaan asuun parhaiten. Päädyin keltaiseen ICE WATCH Ice Solid Yellow-kelloon, joka toi ihanasti keväistä ja pirteää väriä olemukseen ja mielestäni onnistuin valinnassa oikein hyvin!

Käykää tekin tutustumassa Ice Watchin värikkäisiin uutuuskelloihin ja tykkäilkää Timanttisista Facebookissa TÄSTÄ!
CQ6A5378

Yllä vielä oma kuvani valitsemani kellon kanssa, mitäs mieltä siellä ollaan? Ja tosiaan jos jollain on kello hakusessa niin arkeen tai juhlaankin, niin menkää kurkkimaan Timanttisten nettisivuilla valikoimaa ja löytämään omat suosikit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti