keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

FIRST OUTFIT OF JUNE

P6010716 P6010699aa P6010710 P6010709 P6010696 P6010712
neule H&M -  toppi BikBok - laukku ja housut Gina Tricot - aurinkolasit RayBan - kengät Converse

Halusin pukea päälle jotain rentoa, mutta kuitenkin siistiä Helsingin reissulle, joten päälle päätyi aika simppeli kokonaisuus, josta tykkäsinkin ihan hirveästi! Toppi ja neule ovat uusia löytöjä, ja varsinkin tosta neuletakista on tullut heti ihan lemppari! Täydellinen kevyempi vaate heittää päälle vähän viileämpänä päivänä, ja toi kuosi tekee siihen heti vähän sitä jotain. Tosin siellä keikalla tuli sellainen olo, että oisko itsekin pitänyt pukeutua pakarat paljastaviin sortseihin ja napapaitaan, se kun näytti olevan pukukoodi suurimmalla osalla ihmisistä siellä haha :D

Mitäs mieltä asusta ollaan?

6 kommenttia:

 1. missä otat kynsiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn sellaisella tytöllä joka tekee toiminimellä kynsiä. T:mi Nita Nyman :)

   Poista
 2. Ihana asu! Mitä oot tykänny olla siellä vaatekaupassa töissä? :) millaset työvuorot sul on et kui monta tuntia päivässä ja onko esim viikonlopputöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja mulla alkaa nyt ensi maanantaina vasta työt siellä niin en osaa sen tarkemmin sanoa kun että on sekä arki- että viikonloppuvuoroja ja viis päivää viikossa :) Sunnuntait on kylläkin vissiin aina vapaita!

   Poista
 3. aivan ihana asu ja kiva kuvauspaikka! tykkäsin tästä postauksesta (ei sillä etten tykkäisi muista sun postauksistasi) :)

  by-mmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista