maanantai 7. heinäkuuta 2014

RUISROCK 2014

Viime viikonloppu hurahti festarihumussa Ruisrockissa viilettäen. Ehdottomasti tän kesän tähän mennessä, ja luultavasti koko kesän, paras viikonloppu!! Aurinko paistoi kuin tota kylmää kesäkuuta ei olisi edes tapahtunut, ja fiilis pysyi korkealla molemmat kaksi päivää - perjantain ja lauantain - mitkä mä ruississa vietin. Oon kyllä ihan iloinen etten ottanut enää sunnuntain lippua, sillä ainakin allekirjoittaneella oli niin raato fiilis kaikesta kävelystä, pyöräilystä, auringosta, huutamisesta, nauramisesta ja joraamisesta, etten olis enää jaksanutkaan :D Kameraa en ottanut mukaan, mutta puhelimella tuli onneksi kuvailtua ihan kiitettävästi, joten tässä kuvasaldoa mun ruissiviikonlopusta!

IMG_9844
Tässä kuvassa näkyy parhaiten mun perjantain asua, joka koostui Leviksen farkkusortseista, topista (kuvassa kylläkin jo päällä collegepaita illan vilentyessä), converseista ja uudesta Rukka-sadetakista. Viikonloppuna ei kylläkään satanut, mutta toi sadetakki on musta niin cool että halusin jokatapauksessa laittaa sen!
IMG_9847
Sannia kuuntelemassa, tää oli ensimmäinen artisti jota mentiin katsomaan. Tolta tytöltä löytyy kyllä taito ottaa yleisö haltuun!
IMG_9845
Minä ja murut<3 Tultiin perjantaina Ruissaloon porukalla taksilla ja loppumatka kävellen, joten oltiin paikalla vasta seitsemän jälkeen. Tullessa kävely meni helposti, mutta yöllä kotiinpäin lähtiessä jalat alkoivat olla niin kipeät että vaikka suunniteltiin kävelevämme 13 kilometrin matka meille, napattiin kuitenkin lopulta taksi viimeisiksi kilometreiksi. Huh!
IMG_9858
Perjantai-illan kruunasi David Guettan keikka, ja ei vitsi miten mahtava fiilis tuolla oli!!! Ihan huikea keikka hirveästä väentungoksesta ja tönimisestä huolimatta. Koko yleisö lauloi ja biletti tuttujen biisien tahdissa ja pääsin mä jopa olkapäillekin korkealle, josta näki yleisön yli. Kyllä toi ranskalais-dj vaan osaa! Ehdottomasti festarien kohokohta!
IMG_9849
Lauantaina saavuttiinkin Tuulian kanssa kahdestaan paikalle pyörillä jo kolmen maissa. Oli kyllä niin hyvä idea tulla pyörällä, jolla matka ruissiin ja takaisin sujui paljon kivuttomammin kun ei tarvinnut olla väsyneiden jalkojen päällä koko ajan. Käytiin nappaamassa alueella olevasta Street Gastro-kärrystä kuvassa näkyvät sandwichit jo hyvissä ajoin, joiden voimalla jaksoi juhlia pitkän päivän taas yöhön saakka. Oli muuten hyvää!
IMG_9851
IMG_9848
Käytiin ostamassa "tiimilätsät" lauantaina päivällä, kun porottava aurinko kuumotti sen verran ja onhan noi aika makeet ;D
IMG_9850
Bongattiin Musta Barbaari ihmisten joukosta, ja napattiinkin sitten yhteiskuvat!
IMG_9855
Tokan päivän asuun kuului rento t-paita, farkkusortsit (kuvassa kylläkin hame niiden päällä, joka unohtui porttien turvatarkastuksen jälkeen ottaa pois XD) ja triangl-bikinien mukana tullut narureppu. Toi kassi osoittautui muuten aika käteväksi, koska se veti sisäänsä niin vesipullot kuin sadetakinkin.
IMG_9859
Karri Koira, Ruudolf, Musta Barbaari ja Aksim heittivät lauantaina päivällä keikan, jota käytiin katsomassa. Hauskaa oli tuollakin ja kyllä pojat saivat porukan tanssimaan ja laulamaan vaikka oltiin vasta iltapäivässä.

Siltä näytti mun festariviikonloppu, mahtavat tyypit, ihana sää ja hyvä musiikki tekivät kyllä unohtumattomat pari päivää. Sunnuntai kuluikin sitten palaneita käsiä ja rekan alle jääneeltä tuntuvaa kroppaa lepuuttaessa, mutta en kyllä ois voinut hauskempaa viikonloppua toivoa. Ensi kesää odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti