tiistai 8. heinäkuuta 2014

SIMPLE SUMMER OUTFIT

P7080127 P7080124 P7080128 page
sunglasses Ray Ban | top BikBok | shorts Levi's | bag from Tallinn | sandals H&M

Huh millainen hellepäivä tänään on ollut! Meillä oli töissä sisällä +30 astetta ja olo oli hiiiieman tukala pitkissä housuissa, mutta onneksi päivä oli suht lyhyt ja töistä pääsi suoraan ilmastoituun bussiin viilenemään. En kylläkään valita, onhan näitä lämpötiloja jo tovi odoteltukin!

Töiden jälkeen käväisin kotona ja suunnattiin Idan ja Pauliinan kanssa Naantaliin terassille syömään ja jutskailemaan pariksi tunniksi. Saatiin masut täyteen ja kuulumiset vaihdettua, kun viime viikonloppuna ruissitunnelmissa ei tullut kovinkaan hyvin minkäänlaisia syvällisempiä keskusteluja käytyä haha. Kuvissa näkyy illan asua, halusin pukea päälle jotain rentoa ja kevyttä ja onnistuin siinä aika hyvin. Eipä ookkaan muuten hetkeen taas asukuvia täällä näkynyt, mutta toivottavasti saisin hieman tsempattua asian suhteen.

Ps. AINIIN! Oon kokonaan unohtanut täällä kertoa, että pääsin opiskelemaan haluamaani paikkaan! Syksyllä siis tämä tyttö istahtaa Turun AMK:n penkkiin ja aloittaa tradenomin opinnot, jeeee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti