keskiviikko 17. joulukuuta 2014

USA PLANS

Elikkäs hurjaa vauhtia lähenevästä reissusta tarkempaa postausta lupailin ja tässä tulisi. Lähdetään siis 22. ja 23. päivän välisenä yönä ajelemaan lentokentälle, ja siitä alkaakin matka pallon toiselle puolelle USA:han. Havainnollistin hienosti tuohon allaolevaan karttaan, että missä päin siellä tullaan sitten kaksi viikkoa pyörimään.

USA_blank_map

Jännitän jo valmiiksi tuota edessä häämöttävää pitkää lentomatkaa, koska mun aiemmat lentokonekokemukset rajoittuu niihin max. kuuden tunnin lomalentoihin etelä-euroopan suuntaan. Nyt onkin kyseessä vähän pidempi rupeama sitä koneen penkkiä kuluttaen, joten toivotaan että kaikki menee hyvin enkä ala panikoimaan :D

cats

Ensimmäisenä kohteena meillä on Los Angeles, jossa viivytään viikko. Ollaan vuokrattu hiukan kaupungin ulkopuolelta (ihan tajuttoman hieno) talo uima-altaineen, jossa asutaan tuo aika. Meitä tosiaan lähtee matkaan viisitoista henkeä joten talon vuokraaminen tuli ehdottomasti edullisemmaksi kuin hotelli.

Losissa aiotaan luultavasti katsastaa ainakin Universal Studios, Santa Monican kuuluisa laituri sekä tietenkin shoppailumahdollisuudet. Lisäksi mennään katsomaan NHL-matsia (jonka lipuista maksoin yli sata euroa?!? Tätä päivää en olisi odottanut ihan heti tulevan että raaskin laittaa tuollaisen summan urheilun katsomiseen hahaa) joka varmasti on myös siisti kokemus!

2

LA:sta suunnataan uudenvuodenaattona San Fransiscoon, josta myös ollaan vuokrattu kaupunkikämppä. Viivytään tuolla vain muutama päivä, mutta suunnitelmissa on ainakin vierailu Alcatrazin vankilassa. Itse odotan suurella mielenkiinnolla tuota, mua kiinnostaa hirveästi kaikki historian karmivat jutut!

k

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, viimeinen etappi reissullamme on mikäs muukaan kuin New York City. Päätettiin paluumatkalla jäädä kolmeksi yöksi vielä ihmettelemään uudenvuoden jälkeistä menoa (lue: alennusmyyntejä) kun kerran tuolla päin maailmaa ollaan. New Yorkissa yövytään ihan vain hotellissa ja sen suurempia suunnitelmia ei olla tuonne tehty. Kolme päivää on todella lyhyt aika noin suuressa kaupungissa joten tuolla  mennään ihan vain fiiliksen mukaan.

Miltäs meidän reissusuunnitelmat vaikuttaa? Olen ihan tajuttoman innoissani ja tuntuu niin uskomattomalta että pääsen ihan oikeasti käymään haaveilemissani paikoissa, ja vielä yhden reissun aikana! Aloitin tänään pakkailemaan, tein tunnin ajan listaa kaikesta tarpeellisesta ja pesin kaksi koneellista pyykkiä. Haastavaa pakkaamisesta tekee se, että reissun aikana lämpöä saattaa Losissa olla jopa +25 astetta, ja New Yorkissa taas jopa -10 mutta enköhän mä jotenkin selviä!

2 kommenttia:

  1. no emmäää kestä!!!! ihanaa reissua! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nyt näin jälkikäteen! :))

      Poista