sunnuntai 11. tammikuuta 2015

ALIVE BUT NOT WELL

10914270_819082444819907_246633970_n


Hengissä ollaan selvitty reissusta kotiin ja arki on alkanut rullaamaan taas tuttuun tapaan töiden parissa. Meidän matka oli MAH-TA-VA!!!!!!! Kaikkea sitä mitä toivoin ja vähän päällekin. Huomenna saan toivottavasti viimeisetkin kuvat muokkailtua ja tehtyä ensimmäisen reissupostauksen jossa sitten tarkempaa juttua matkan kulusta.

Vaikka reissu oli unelmien täyttmys, yksi pikkuseikka kuitenkin varjosti mun matkaa, oli sairastuminen. Puolessavälissä reissua, ensimmäisenä kokonaisena päivänä San Franciscossa mä nimittäin tunsin oloni vähän kipeäksi ja siinä sitä sitten oltiinkin neljä päivää sängyn pohjalla melkein neljänkymmenen asteen kuumeessa sekä hirmuisessa yskässä ja flunssassa... San Francisco jäi siis parin tunnin keskustapyörähdystä ja tunnin kävelyä lukuunottamatta näkemättä... Toi harmittaa mua ihan tajuttomasti, sillä olisin niin halunnut tutustua kaupunkiin paremmin, mutta oli pakko ajatella järjellä ja jäätävä lepäämään. Sainkin sitten kuumeen laskemaan siihen mennessä kun koitti lähtö New Yorkiin, ja selvisin onneksi lennosta ja laskeutumisen aiheuttamasta korvakivusta huolimatta perille.

New Yorkissa tauti vaan jatkui mutta pakotin itseni jaksamaan ne muutaman päivää mitä siellä viivyttiin. Olo oli rehellisesti sanottuna kamala mutta onneksi kaupungin fiilis ja oma into saivat kurjan olon pois mielestä. En kyllä olisi koskaan antanut itselleni anteeksi jos olisin jäänyt sänkyyn makaamaan ja missannut tuon kaupungin :D

Suomeen lennettiin pienten ongelmien saattelemana keskiviikko-illalla ja nämä päivät kotona ovatkin kuluneet nopeasti lääkärikäynnin, sairasloman vieton, kavereiden ja töihinpaluun ansiosta. Nyt alkaa pikkuhiljaa tämä tautikin helpottaa ja huomenna hyppäänkin takaisin koulunpenkille uudella energialla. Niin ja tosiaan, huomenna sitten myös ensimmäistä postausta reissusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti