torstai 23. huhtikuuta 2015

PAST TWO MONTHS

P4220338 P4130310 P4130324

Tässähän on hujahtanut melkein koko kevät hiljaisuudessa, hups. Pakko myöntää, että hiljasuus täällä on johtunut vaan laiskuudesta ja motivaation puutteesta, eikä tohon viimeisimpään auta se että vielä hetki sitten elettiin vuoden pimeintä aikaa.

Oon kevään mittaan hurahtanut geelikynsien tekemiseen, stressannut isoista kouluprojekteista, tilannut kahdet uudet Niket (kuvassa) ja samalla tyhjentänyt lompakkoressun lähes kokonaan, ollut mainoksen uhri (Salvequick-kuorintasukat ehheh) ja syönyt liian monta kertaa cittarisalaattia. Noiden kaikkien juttujen ohessa oon salaa kuitenkin kaipaillut tänne. Motivaatiota löytyy nyt pienen tauon jälkeen ihan uudella tavalla, toivotaan vielä että saan loihdittua itselleni useammin kuvaajan niin josko tää taas lähtisi tästä rullaamaan! Nyt haluaisin kuitenkin tietää, onko täällä vielä ketään lukemassa mun höpötyksiä ja jos on, niin onko siellä päässä toiveita tai kehitysehdotuksia?

8 kommenttia:

 1. On! :) vihdoin päivitystä täälläkin! Tee niistä kynsistä joku postaus se olis tosi mielenkiintonen :) sitten arkimeikistä joku postaus olis kiva, sekä tatuoinneista/lävistyksistä jos sulla on. Ois kans kiva jos tekisit jonkun videopostauksen joskus, siitä saa vähän selkeämmän kuvan millanen olet :) videohdotuksia olis mm. my day, asu hius ja meikkivideo, kynsien tekeminen, ostosten esittely ja sitten ihan sellasia jutteluvideoita on kiva kattoa, siinä vähän ehdotuksia, tuli vähän pitkä viesti :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista!! Joo voisin jossain kohtaa tehdä kynsistäkin kunhan taidot hieman kehittyy, tosiaan mä vasta treenaan tota kynsien tekemistä :)

   Haha oon hiukan arkaillut ajatusta videosta mutta täytyy katsoa jos saisin jossain kohtaa jonkinlaista videota tehtyä! :)

   Poista
 2. MIE LUEN!! olinpas onnellinen kun olit päivittäny :*
  xoxo
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken mietin että hetkonen ketähän tää on mutta MIE LUEN paljasti ;) <3

   Poista